spacer
spacer search

Thuis in de Nieuwe Haven - Voermanhaven Groningen - Paddepoel Zuid
Wonen aan het reitdiep

Search
spacer
header
Nieuws menu
Home
Nieuwe Haven
Regionaal nieuws
Groninger gids
Algemeen nieuws
Economisch nieuws
Archief nieuws
Snel Menu
Archive
Foto's
 
Hoofdmenu arrow Nieuwe Haven arrow De Nieuwe haven / Voermanhaven in Groningen

De Nieuwe haven / Voermanhaven in Groningen PDF Print E-mail
Tuesday, 26 April 2005
De Nieuwe Haven is als een van de eerste onderdelen van de stadsvernieuwing in Paddepoel Zuid in Groningen opgeleverd.  De oplevering van het project was begin 2006. De stadsvernieuwing voor dit deel van de wijk zal tot eind 2008 doorlopen.
Deze website heeft tot doel een stuk van deze ingrijpende stadsvernieuwing te laten zien.

Tijdens de bouw van het project had de site tot doel om nieuwe bewoners en belangstellenden inzicht in de voortgang van het project te geven. Ook was de site tijdens de bouw een communicatieplatform voor nieuwe bewoners en belangstellenden.In de wijk Paddepoel in de stad Groningen zal de komende tijd veel veranderen door stadsvernieuwing. Huizen worden gesloopt en er komt zo ruimte voor nieuwe bouwprojecten. De Nieuwe Haven aan het Reitdiep is zo'n bouwproject. Het bijzondere aan dit project is dat er ook een haven wordt aangelegd. Naast deze haven met woningen worden er ook bijzondere terraswoningen gebouwd.

Impressie toekomstige huizen Nieuwe Haven

Kaart paddepoel tov centrum GroningenDeze website is door een toekomstige bewoner (bouwnr. 36) speciaal gemaakt met het doel de nieuwe bewoners en belangstellenden over de voortgang van het bouwproject te informeren.
Ook biedt deze site toekomstige bewoners en andere belangstellenden de mogelijkheid tot uitwisseling van ideŽn ervaringen.
Deze website is een prive initiatief van een van de nieuwe bewoners en staat helemaal los van de bouwers, makelaars, financiers etc.
Laatst Aangepast ( Wednesday, 07 March 2007 )
Volgende >
spacer
Nieuwe Haven
---

 

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer