spacer
spacer search

Thuis in de Nieuwe Haven - Voermanhaven Groningen - Paddepoel Zuid
Wonen aan het reitdiep

Search
spacer
header
Nieuws menu
Home
Nieuwe Haven
Regionaal nieuws
Groninger gids
Algemeen nieuws
Economisch nieuws
Archief nieuws
Snel Menu
Archive
Foto's
 
Hoofdmenu arrow Nieuwe Haven arrow Oplevering en voortgang bouw

Oplevering en voortgang bouw PDF Print E-mail
Thursday, 04 January 2007
Omdat de Nieuwe Haven een nieuwbouwproject was, waren veel nieuwe eigenaren wel nieuwsgierig naar de start van de bouw en uiteindelijk natuurlijk de datum van oplevering. De oplevering zou zijn 195 werkbare dagen na de start van de bouw.

Voortgang bouw en oplevering

 

 

 'wanneer oplevering?', 'Is er iemand die meer kan vertellen over de datum van oplevering van de Nieuwe Haven?
Laurens en Angrie (nr.6)

 

, 'Oplevering', 'De aannemer BAM zegt hierover dat de oplevering is na 195 werkbare dagen. Deze dagen gaan tellen na aanleggen van het fundament (dus vanaf nu zo''n beetje)
Ik ga ervan uit dat we met een beetje geluk in april/mei de sleutel krijgen. Dat kan eerder, maar ook later, afhankelijk van het weer (de werkbare dagen). We zullen dus ongeveer een jaartje moeten wachten, helaas.


 'Wij gingen ook van april / mei 2006 uit, maar bij de opening op 17 mei hoorden wij ook oktober 2006.
Dus vandaar de vraag!
 'Echter, wij spraken de bouwopzichter (degene verantwoordelijk voor de daadwerkelijke bouw) tegen het einde van de opening op het terrein. Hij gaf ons de indicatie -afhankelijk van de winter- dat de huizen in de periode januari, februari en maart zouden worden opgeleverd. Dus dat klinkt al weer wat anders dan het bovengenoemde. Ik denk zo''n man durft iets meer een uitspraak te doen dan de ''officials'', maar ja afwachten blijft het toch en zeker weten doe je het nooit.

'oplevering', 'Dag allemaal, wij hebben gehoord dat de oplevering pas in september 2006 zal zijn. Een en ander is geheel afhankelijk van de werkbare dagen. Het is verstandig deze bij te houden. Volgens mij is van de start (18 april 2005) nog geen niet werkbare dag geweest. Verheug je echter niet op een al te vroege oplevering, ga uit van het slechtste geval (oktober 2006) Want met de bouw weet je het maar nooit!
Wellicht is het een idee de werkbare dagen op de website bij te houden.
gr. Nathalie en Kariem

 

 

'Oplevering', 'Hallo,
Even bekeken wanneer we de oplevering zouden kunnen verwachten.
In de koop-aanneemovereenkomst staat dat de 195 dagen gaan tellen op het moment dat de ruwe begane bouwvloer gestort is. Hiervan krijgen we schriftelijk bericht. 
Stel dat deze vloer gereed komt eind Juni, dan zouden de 195 dagen om zijn eind Mei 2006.
Hierbij rekening houdende met: 3 weken bouwvak, 2 weken rond kerst en nieuwjaar, 2 weken vanwege vorst en dan nog eens 10 dagen voor feesten en weet ik het.
Kortom, wanneer we het bericht van de vloer krijgen, kun je uit gaan van max. 1 jaar minus één maand.
Tsja, je kunt er verder nog niks mee... maar ik vond het wel aardig om te vermelden.
Groet Bart'Over de oplevering heb ik een reactie van BAM gekregen bij monde van Ingrid Stevens:
Tav de opleveringsdatum kunnen we nog geen verwachtingen uitspreken, mede gezien het feit dat er een winter in valt en we nooit weten hoe die verloopt qua weer. Vooralsnog moet er uitgegaan worden van het aantal werkbare werkdagen.

 

 'voortgang bouw', 'Zag vanmiddag dat bij een aantal woningen de tweede verdiepingsvloer er ook al op ligt!
Het terras op de eerste verdieping is ook al zichtbaar bij die woningen.


'', 'Heeft iedereen inmiddels al bericht gehad van de start van de bouw (c.q. start werkbare dagen)?
Worden alle woningen eigenlijk tegelijk opgeleverd?
Wij hebben nl. al de rekening van de 3e en 4e termijn gekregen.

'bezoekmogelijkheid 20 juli jl', 'hallo allemaal,
we zijn benieuwd wie er afgelopen woensdag bij de bouwplaats zijn geweest en wat de indrukken zoal waren! 
dusss.... we horen het graag!
onno en ina, nr. 34

'', 'Wij zijn er geweest. Leuk om eindelijk eens niet vanachter een hek te hoeven kijken en gewoon je eigen huis in te kunnen lopen. Al keek ik nog wel raar aan tegen de ruimte...moet alles hier in passen?? :? 
Gr. Andre

 

'start werkbare dagen', 'Vandaag kregen wij van nr.6 een brief van BAM in de bus dat op 31 mei 2005 de bouw van onze woning is gestart. M.a.w. het aantal werkbare dagen van 195 is voor ons op 31 mei 2005 van start gegaan!  :lol: 
Groeten Laurens en Angrie

 

'Re: voortgang bouw', '[quote"Laurens en Angrie"]Zag vanmiddag dat bij een aantal woningen de tweede verdiepingsvloer er ook al op ligt!
Het terras op de eerste verdieping is ook al zichtbaar bij die woningen.[/quote:]
plus er zitten ook al kozijnen in! beneden en boven bij de eerste huizen. Ik vond het zelf mooie grote deuren, die naar de tuin en de haven gaan. Volgens mij worden de huizen niet tegelijk opgeleverd, maar per groepje. Althans ik heb zoiets ergens gehoord. Er zit best nogal een verschil in bouwfase tussen nr. 1 en nr. 44 bijvoorbeeld. 
gr. Bas


, 'Bij ons (nr.6) komt aan de tuinkant een schuifpui, wij hebben ons ook al verbaasd over het formaat (groot!!).
Het gaat inderdaad hard met de bouw! Leuk om te volgen.


 'Wij zijn gisteren ook even gaan kijken. Wat gaat het snel bij de eerste huizen! Bij ons op nummer 30 was de vloer gisteren nog niet gestort. Wij hebben nog geen 3e en 4e termijn ontvangen en de 195 dagen zijn nog niet ingegaan. Wie weet wat er deze week nog allemaal gebeurt! Ontzettend leuk dat er zoveel in korte tijd verandert!


'Wij waren aangenaam verrast over de voorlopige prognose van de opleverdatum! Zoals het er nu naar uitziet is het in januari/februari 2006 voor ons al zover. Wij rekenden op mei/juni 2006, dus dit valt alleszins mee!
Laurens en Angrie


'Oplevering', 'Wij waren ook erg blij met de prognose van de opleveringsdatum. Ons huis zal volgens de BAM-brief waarschijnlijk in jan/feb 2006 opgeleverd worden! Wij hadden net de week ervoor via Schreuder Makelaars gehoord dat de oplevering waarschijnlijk in juni 2006 zou zijn....


'Vorige week hebben wij telefonisch contact gehad met BAM en ze hebben het nu al over eind dit jaar voor wat betreft de oplevering (wij hebben bouwnummer 6).


'Dat klinkt goed! 
Weet iemand wanneer er wordt begonnen met het graven van de haven? Wij dachten dat de gemeente hier na de bouwvak mee zou beginnen, maar we zien nog niets gebeuren... Het zal toch niet zo zijn dat het huis opgeleverd wordt en dat ze dan nog bezig zijn met graven? We vragen ons ook af hoeveel tijd er ingecalculeerd wordt voor het aanleggen van de haven.
Weet iemand hier meer over te vertellen?

'Hallo,
Wij (kariem en Nathalie) zijn erg verrast door de snelheid waar mee gebouwd wordt, als het huis maar niet bij windkracht 7 wegwaait!
Over de haven. Wij hebben tijdens de opendag op 20 juli jl. gevraagd wanneer de haven wordt uitgegraven en of wij tijdens de bewoning hinder zouden kunnen ondervinden van het uitgraven en gereed maken van de haven. De opzichter van BAM heeft ons toen verteld dat de haven in ieder geval eind april gereed zou zijn en wij daar dus niet veel hinder van zouden ondervinden. Echter nu men al spreekt over een oplevering van eind dit jaar, vraag ik mij af of het gereed maken van de haven ook sneller/ eerder zou zijn?
Wellicht dat de aannemer hier ons over zou kunnen informeren.

 

 

'Wij hebben ook gevraagd wanneer de haven aangelegd gaat worden, en wij menen ons te herinneren dat hier mee begonnen zal worden in week 39. Dat zou betekenen deze week. Even in de gaten houden dus.....


 'Goed nieuws van afgelopen dinsdag (kijkmiddag) dat de eerste woningen al ergens in week 48-50 zullen worden opgeleverd!

'oplevering!', 'En eindelijk....het is zover! Vandaag brief van BAM gehad dat onze woning op 20 december wordt opgeleverd!
Dit blijkt te gelden voor de bouwnummers 1 t/m 12 aldus telefonische info van BAM.


'Re: oplevering!', '[quote:e490946138="Laurens en Angrie"]En eindelijk....het is zover! Vandaag brief van BAM gehad dat onze woning op 20 december wordt opgeleverd!
Dit blijkt te gelden voor de bouwnummers 1 t/m 12 aldus telefonische info van BAM.[/quote:e490946138]
Beste Laurens en Angrie,
Heel hartelijk gefeliciteerd met de snelle oplevering! We volgen jullie oplevering vanaf de ''overkant'' met grote belangstelling! Wij nemen volgende week voor het eerst een kijkje in onze woning. Op 20 juli was er nog niet meer te zien dan de vloer. We zijn benieuwd hoe we het nu vinden!

'Beste buren,
We hebben gisteren een BAM-brief ontvangen. Hierin stond dat onze woning (bouwnummer 14) op 19 januari wordt opgeleverd! Hartstikke leuk natuurlijk.
We krijgen eerst een ''schouw''. Dit is een soort voorkeuring. Vervolgens hebben we op 19 januari de echte oplevering. Weet iemand of we dan twee keer een lijst mogen maken met punten in het huis die de BAM moet verbeteren? Mogen we bij de echte oplevering ook weer nieuwe punten opbrengen? Ik las namelijk op de Vereniging Eigen Huis dat je moet oppassen met een voorkeuring. Het moet niet zo zijn dat je dan een lijst met gebreken ondertekent, de aannemer deze punten herstelt en je geen mogelijkheid hebt om nieuwe punten op te brengen. In de tussentijd kunnen namelijk nieuwe gebreken ontstaan.

, 'Eerste oplevering', 'Hoe is de schouw en oplevering verlopen?
Zijn er veel ''gebreken''? Wat zijn jullie ervaringen?
Hartelijke groeten,


'Hallo allemaal,
Wij hebben vandaag de oplevering gehad en de sleutel van onze woning ontvangen.
De schouw was 2 weken geleden en toen hebben wij een bouwkundig adviseur (Arjan de Wit) meegenomen.
Hij heeft een stuk of wat punten opgeschreven ter verbetering. Eigenlijk zag de woning er bij ons heel goed uit. Vandaag bij de oplevering zijn we die punten weer nagelopen maar daarnaast kwamen er nog een aantal dingen bij. Dit was geen probleem. Een aantal zaken zijn nog ter plekke hersteld en een aantal dingen gebeuren nog in de loop van deze week.
Wij zijn erg tevreden en kijken ernaar uit om onze nieuwe woning te betrekken!
Groeten Laurens en Angrie


'Gelukkig nieuwjaar!!!', 'Moge het fantastisch wonen zijn in jullie en ons nieuwe huis!
 :D


, 'Namens "jullie buren" van nummer 38 ook een gelukkig nieuwjaar en dat we een leuke tijd mogen hebben aan deze Nieuwe Haven eh Voermanhaven!
Groeten,
Sandra en Adriaan


, 'Zoals vaak in het weekend kijken we even naar de voortgang van de bouw aan de Voermanhaven.We hebben eerder gelezen dat er volgende week weer huizen opgeleverd worden. Is dat nog steeds zo? Hoe gaat het met klussen in de opgeleverde woningen? Zijn er nog praktische tips voor de anderen die nog even moeten wachten, maar steeds meer naar de oplevering uitkijken?

 'Hallo toekomstige buren,
Wij hebben afgelopen dinsdag ook in ons huis (bouwnummer 14) kunnen kijken. Ons huis wordt waarschijnlijk ergens in januari opgeleverd. Ik kreeg deze keer echt een gevoel voor de indeling van het huis. Alle muren staan namelijk al. Ook konden we met de trappen naar de eerste en tweede verdieping. De begane grond is niet enorm groot, maar groot genoeg. Ik vond de kamers op de eerste en tweede verdieping mooi groot. Het balkon/dakterras vond ik ook groot! Het lijkt me heerlijk om straks in het zonnetje op het terras te zitten. In de badkamer was de indeling ook klaar. Ze waren bij ons nog niet begonnen met betegelen. Hier waren ze al wel mee bezig in de eerste paar huizen. Kortom: het schiet op!
Verder viel ons op dat er behoorlijk wat scheuren in de muren zitten. De scheuren zijn krimpscheuren en zijn gekomen, doordat het beton gedroogd is na storting. Volgens de BAM kunnen de scheuren geen kwaad. Ze smeren de scheuren nu dicht. Bij oplevering moet er niets van de scheuren te zien zijn. Wel even op letten dus!
We hoorden dat de gemeente binnenkort gaat beginnen met het uitgraven van de haven. Wanneer precies kan de BAM niet zeggen. Het is immers de taak van de gemeente. Ik ben benieuwd wanneer dit is en hoe lang dit gaat duren.....
Groetjes Robert en Tjitske

'Ervaringen oplevering woning', 'Ik ben erg benieuwd hoe de oplevering is verlopen van de bewoners die nu al een sleutel hebben gekregen.
Wat zijn eventuele problemen waar u tegen aan bent gelopen bij de eerste inspectie?
Hoe verloopt de inrichting van de woning en zijn er specifieke punten waar anderen ook op zouden kunnen letten?
Misschien heeft u alleen positieve ervaringen rondom de oplevering en inrichting. 
Ik hoop dat u deze ervaring wilt delen met anderen!

 
'Wij hebben inmiddels de voorschouw gehad, de sleuteloverdracht komt dus snel, maar terzake: er komt volgens de bouwopzichter nog een grijze slijtlaag op het asfalt. De trap naar de haven wordt geloof ik rond maart aangebracht, dus dan zal rond die tijd ook die toplaag er komen. 
Nu is het inderdaad niet zo fraai.
gr. Bas

'Hallo toekomstige medehavenbewoners
De oplevering verliep prima, weinig problemen. 
Tips zijn dat de Bam na enig aandringen bereid is je vloer af te schuren voor de deuren (scheelt weer een paar  mm voor een eventuele houten vloer).
Andere tip is dat je de ventilatieroosters er in zijn geheel uit kunt halen (boven iedere deur), blijft er wel een gat over (koud), maar is erg makkelijk bij stuckwerk en schilderen.
Nog een tip is let op dat je een motorloze afzuigkap koopt, aangezien je die op het afzuigsysteem kunt aansluiten (waren we zelf vergeten). Echter volgens mij zuigt het niet echt afdoende en krijg je de kooklucht in de wc en badkamer, dus we nemen alsnog een met motor en uitgang door de gevel, wat nog niet zo makkelijk is. Na lang nadenken, gebruiken we daar weer een deel van zo''n ventilatierooster voor. Een gat boren in de muur lukt niet, want er zit een stalen latei boven de kozijnen in de keuken en die draagt de buitenmuur, daar wil je dus niet doorheen boren. Een andere plek om te boren vergt weer veel buizen qua omleidingen.
Voor de rest geen andere tips voor nu.
Groet Rinze


 'Oplevering van onze woning', 'Beste buren,
Ons huis is 2,5 week geleden opgeleverd. We zijn druk aan het klussen. Dit moet ook wel. Over twee weken moeten we namelijk ons oude huis overdragen aan de nieuwe eigenaar. We zijn al met al heel tevreden met ons huis, maar ook over de BAM. Het is ons opgevallen dat de BAM met al onze klachten heel serieus omgaat. Het is trouwens ook prettig dat ze nog bezig zijn met de andere woningen. Als we ergens een vraag over hebben, kunnen we ze direct om hulp vragen. Ze denken ook mee en geven nuttige tips. Van onze kant dus alle lof. We zijn ook blij met de keuzes die we gemaakt hebben in het Woonadvies Centrum. Dhr. Buurman heeft ons toen nuttige tips gegeven die we nu goed kunnen gebruiken.
We waren eerst van plan om een expert van Vereniging Eigen Huis mee te nemen naar de oplevering, totdat we hoorden dat de BAM zelf een onafhankelijk iemand inhuurt. Deze persoon gaat niet mee naar de keuring als je iemand van VEH inhuurt. Wij hebben gekozen voor de persoon via de BAM en hebben zo wat geld kunnen besparen. Wij waren overigens tevreden over de precisie van de keuring. We hadden wel een aantal gebreken, maar dit waren over het algemeen kleine dingen. Deze dingen zijn snel opgelost.
Als jullie de badkamer laten doen via de BAM, let dan goed op het tegelwerk. Deze week zijn we er bij het schoonmaken achtergekomen dat er zeker drie tegels zijn waar een hoekje vanaf was gegaan, maar die vervolgens gewoon op de muur zijn geplakt. Hier zijn we wel van geschrokken. Dit is naar onze mening erg slordig. We hadden het nog niet eerder gezien, omdat het maar om kleine hoekjes gaat. 
Dit was ons, dus vooral positieve, verhaal. Wanneer worden de andere woningen opgeleverd?
Groetjes Robert en Tjitske


 'Beste Robert en Tjitske, Bas en Rinze,
Leuk dat jullie weer de moeite genomen hebben om ervaringen op het forum te plaatsen!
Ons geduld wordt sinds de oplevering van een groot aantal huizen, steeds meer op de proef gesteld. Het is erg leuk om te zien hoe de huizen aangekleed en ingericht worden. Wij krijgen meer en meer zin in onze verhuizing!
Robert en Tjitske hebben jullie nog iets met BAM over de tegeltjes kunnen regelen, of was dat na de oplevering echt helemaal te laat?
Hartelijke groeten,


'Kapotte tegeltjes', 'Wij hebben de kapotte tegeltjes gisteren aan de opzichter van de BAM laten zien. Onze ervaring is dat de BAM heel serieus met onze klachten omgaat en niet reageert alsof we zitten te zeuren. Dit was deze keer ook het geval. Ik weet nog niet hoe dit af gaat lopen, maar ik weet wel dat de opzichter actie gaat ondernemen. Tot zover hebben we dus zeker geen problemen.
Volgens mij is het zo dat je drie maanden na de oplevering dit soort dingen nog kan opgeven als gebreken. Bij sommige dingen, zoals krassen op ramen, kan dit moeilijker, omdat het dan onzeker is of dit voor oplevering al zo was of dat je deze kras zelf hebt gemaakt. De ramen moet je dus goed controleren bij oplevering.

'stuken', 'beste allemaal,
wij vragen ons af of we vrij vlot na oplevering het huis kunnen laten stuken in verband met het bouwvocht dat nog in de muren zit. we weten inmiddels dat te snel droogstoken tot gevolg heeft dat er krimpscheuren kunnen ontstaan. wie o wie weet er meer vanaf? wat zijn eventuele voor en nadelen?
groeten
onno en ina

 

'Wij hebben de ervaring dat het huis redelijk droog was. We hebben de muren ong. 1 week na oplevering laten stucen en tot nu toe nog geen last gehad van krimpscheuren. Als je gewoon ''normaal'' droogstookt is er volgens mij niks aan de hand.
Groet Andre

 

'Hoi allemaal,
Leuk om jullie berichten te lezen en de ervaringen met ons te delen. Bij ons (nummer 30) krijgen we waarschijnlijk in week 9 de sleutel. We hopen dat de oplevering dan net zo naar tevredenheid verloopt als bij jullie!
Groeten,
Sandra en Adriaan (huisnummer 30)


'Vandaag is onze woning opgeleverd. We zijn geen hele rare dingen tegengekomen. Het grootste "gebrek" was het vloertje in de WC beneden
 dat was niet goed gelegd. Maar daar zijn ze vandaag meteen mee aan de slag gegaan en morgen moet het geregeld zijn. Verder vrij veel kleine beschadigingen aan het schilderwerk, die inmiddels al weer hersteld zijn. Iets waar we zelf niet aan gedacht hadden maar waar de meneer van de BAM ons op wees: controleren of de spijlen van de trap wel vastzitten.
Overigens hadden wij wel iemand van Vereniging Eigen Huis meegenomen, daarnaast was er iemand van de BAM en de opzichter van In.
Als afzuiging in de keuken hebben wij trouwens gekozen voor een recirculatiesysteem. Heeft als nadeel dat je vaker filters moet vervangen en dat vocht minder goed afgezogen wordt, maar heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van de mechanische ventilatie of een buitenmuur.
Wat ik nog het meest bijzondere vond vandaag was de hoeveelheid reservesleutels die we meekregen... 24!
Groet,
Mirjam

 

, 'Vandaag hebben we officieus gehoord dat ons huis op donderdag 23 maart opgeleverd wordt. Morgen zullen we  een schriftelijke bevestiging ontvangen. 
Hartelijke groeten,
Jan en Marja, bouwnummer 30/14


 'Op donderdag 23 maart om 8.00 u. wordt ons huis (nummer 14)opgeleverd. We zullen dat samen met VEH doen. Wellicht is een combinatie met anderen mogelijk. 
Hartelijke groeten,
Jan de Jong en Marja Trappenburg, Voermanhaven 14

'Radiatoren', 'Hallo, 
Wij hebben gisteren (09 maart 2006) de oplevering gehad en zijn zeer tevreden over het verloop hiervan. Een aantal kleine zaken zijn direct aangepakt en uiteindelijk hadden we maar 2 uitstaande punten die nog opgelost moeten worden. We hadden ook een deskundige meegevraagd van Vereniging Eigen Huis. Deze meneer had die dag maar liefst 4 opleveringen. 
Waar we tegenaan zijn gelopen (letterlijk en figuurlijk) zijn de radiatoren in slaapkamer 3 en 4. We hadden voor een iets luxer model gekozen dan de standaarduitvoering. We dachten overal een "slank" model van maz. 12 cm. diepte te krijgen zoals we in het woonadvies centrum hadden uitgekozen. Maar in slaapkamer 3 en 4 staan nu radiatoren van resp. 15 en 20 cm. diepte. Vooral die van 20 cm. steekt een behoorlijk eind de kamer in. Dit is vrij hinderlijk. We hebben dit aangegeven maar volgens de installateur heeft dit te maken met de benodigde capaciteit van de ruimte. Ons verzoek om dan een hoger en dunner model te installateren wordt nog onderzocht. Wie van jullie heeft een soort gelijke ervaring? 
Met vriendelijke groeten, 
Sandra en Adriaan 
Huisnummer 30
'Voortgang oplevering huis - Bouwperikelen', 'Van de tips die in het forum gegeven zijn hebben we al kunnen profiteren.
2 weken terug hebben we een keuken besteld. Dinsdag 8/2 kwamen ze de keuken inmeten. We liepen toen al meteen tegen het probleem aan dat we een afzuigkap besteld hadden die niet op het ventilatiesysteem aangesloten kon worden. We konden toen gelukkig meteen  een motorloze schouwkap regelen (Was een Solitair, wordt nu een Itho op advies van een collega van me) 
Omdat we nog geen rekening hadden gehouden met het soort keuken en de plaatsing, zijn alle leidingen op de verkeerde plek. Wolter en Dros verlegt gratis voor ons het gas, alleen met de electriciteit hebben we een probleem: deze moeten allen verlegd worden. De man van de electriciteit was heel bereidwillig om het op te pakken en adviezen te geven. Helaas wilde zijn werkgever niet meewerken: hij neemt geen klussen voor particulieren aan. Zelfs na aandringen van de opzichter niet....
Tijdens de keukenopmeting kwamen we ineens veel fouten tegen.
- We hadden een afwijkend tuinplan, maar er waren wel al standaard stoeptegels gelegd. Dit meteen aan de opzichter voorgelegd en de volgende dag waren ze al bezig met ons eigen ontwerp javascript:emoticon('':D'
 
- De radiatoren in de woonkamer waren in de verkeerde kleur. De opzichter en de uitvoerder Wolter en Dros hebben dit meteen opgepakt.
- De tegels in het toilet beneden waren op een vreselijke manier gelegd. Grote naden en de tegels op muur en vloer sloten niet op elkaar aan. Als het goed is wordt dit snel rechtgezet.
- Verkeerde spoelknoppen op beide toiletten. Wolter en Dros gaat dit in orde maken.
- Verkeerde badkamer radiator geleverd in een onmogelijke maat en met de verkeerde kleur. Ook weer was Wolter en Dros heel behulpzaam.
Dit was alleen n.a.v. het opmeten van de keuken!
We hebben nu wel al (onofficieel) gehoord dat de oplevering 9 maart is. Dit zal waarschijnlijk zijn voor bouwnummers 44 t/m 36.
Kortom, goede ervaringen met BAM. Ze nemen je serieus en voor klachten en gebreken wordt snel een oplossing gezocht.
Ik hoop dat er nog meer tips komen, ze zijn erg waardevol.   :wink:


< Vorige   Volgende >
spacer
Nieuwe Haven
---

 

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer